Mot norrköping

Nu åker jag och sara på konfa i fyra veckor, bye bye bitches!
Kommer sakna alla, vissa mer än andra såklart men ha de så bra här utan mig.
Fet kyss


imorgon blir de ut med....

båten! skönt ända gången i år som jag kommer övernatta o allt i båten för snart åker ju jag. kul men ändå har inte hunnit med allt jag velat göra den här sommaren. buhuu hehe nej men nu ska vi inte deppa. är väldigt trött så snart blir de väl sängen då.
imorgon blir de dels träffa den här snyggingen


people changes,things go wrong, shit happens and life goes on








Måndag

Heeeelloj ungar! just nu sitter jag och gör ingenting faktisk. lyssnar lite på musik. kom hem från stina för ett tag sen. vi kollade film och så. jätte mysigt! men åååh jag blir så sur att det är fult väder. vill ha varmt väder och kunna bada och sola. menmen va ska jag göra? kanske dansa soldans, heter det så? hahah. jag ska snart möta stina igen så ska vi ut o springa sen säkert kolla film igen, jaja vi hörs senare gullisar!

går inte att ladda upp bilder, blogg.se cpar som vanligt -.-

Mot stan

Nu åker jag till stan, bloggar nån annan dag! Pusss


Hemma nu

Jag har inte tid att blogga nu när det är sommarlov det är därför min uppdatering suger. Men jag bloggar så fort jag kan och orkar!
Sov hos olivia igår. Vi va ute lite, träffade lucas ett tag och så. Gjorde inte så mycket. Vaknade vid elva idag fixade oss sen åkte vi till stan, eller jag fortsatte hemmåt. Hon skulle träffa sin kille och jag skulle träffa julia. Jag och julia va ute och pratade lite. Skönt! Annars har det inte hänt så mycket idag heller. Softar i orten. Nej men det chill. Ska träffa sara lite senare tror jag. Jaja vi hörs när vi hörs! P&K


-

Linnea, här är en bild på oss två. Ful som stryk menmen..





RSS 2.0