tjaaaa

fan roligaste dagarna på lääänge! vi har chillat galet med musik vid bryggan, vadat massa, bastat och ja ni fattar. igår va vi på sandhamn på dagen åkte hem vid sju. chillade hemma och jag och stina tog gummibåten till vinterhamn, snackade lite med poliserna sen aa typ åkte hem. haha jaja vi har haft sjukt kul iallafall.
det är så sjuuuuukt mycket bilder så ni får kolla facebook för er som har mig, eller så lägger jag upp dom någon annan dag :)

skulle publicerats i torsdags

tjatja alla! dålig uppdatering, jag vet. har verkligen inte haft tid att blogga. har haft fullt upp. legat vaken hela nätterna somnat vid sju och sen haft fullt upp när jag vaknat igen. igår sov iallafall alex här på landet. vi hade kul som vanligt. han åkte imorse. träffar väl han imorgon eller nått sånt igen. aa somsagt, det har hänt mycket men kommer inte riktigt ihåg så skriver inte ner allt nu. här kommer lite bilder




Grattis pappa! ♥

 


18 juni

Idag väckte mamma mig vid kvart i nio. Vi gick upp och fixade frukost och sånt sen gick vi in o sjöng för pappa och gav han presenter. Efter det åt vi frukost och sen hade ett litet möte pga lite saker som hänt. Efter det sprang hela familjen en joggingrunda. Fett duktig jag är! :D Efter vi kommit hem duschade jag mig och fixade mig sne åkte jag och bror till stan. Fick med mig en bikini och ett par converse hem. Jag och min bror mötte mamma och pappa i stan så gick vi och köpte glass sen åkte vi hem. Så nu håller jag på och fixar mig lite mer för vi ska på restaurang. Mysigt! Bloggar när jag kommer hem, pussssen



Filip i luren

Snackar med filip nu. Haha knaaaaas kille. Är iallafall jätte trött nu så ska väl snart sova. Sista inlägget för idag.


Fet bildbomb från senaste dagarna







Mouli creeew








Kom hem för ett litet tag sen

...från min granne. Mina päron va där så jag och min bror gick dit vid kvart i elva. Pratar med olivia i telefon just nu. Ska nog träffa henne någon dag i veckan som kommer. Har inte gjort något speciellt idag. Åkte till stan med min bror, köpte present till min pappa och lite så. Ska väl kolla in lite bloggar, lyssna på musik och sitta framför facebook ett tag nu. Puss på rumpan sötisar!


Du är saknad

Allt har förändrats och det gör ont i mig när jag tänker på hur det blivit..


Litet filmtips

Jag och emelie låg hemma igår och kollade massa filmer bla Dear John.
För er som inte sett den kolla på den!


GodmorgonGodmorgon

Sitter och pratar lite med min pappa som jag inte träffat på jätte länge pga lite saker. Ska snart duscha, fixa mig och sen städa mitt rum. Efter det ska jag möta emelie. Vi ska till stan tror jag sen till hennes land och bada och massa. Myyys! Nu ringde lucas så pallar inte blogga mer. PUSSSS

Landet för ett tag sen

Lovade ju att lägga upp bilder från när jag sist var på landet. Vet att jag är dålig på att väl lägga upp dom men här kommer iallafall några! Väntar på att stina ska skicka resten.






Sovdags dirr!


trött

Är så sjukt trött så tänkte bara blogga lite snabbt. Kom hem för ett litet tag sen. Va ute och pratade lite med sara. Alltid skönt att prata med henne. Igår sov jag hos emelie. Julia skulle också sovit där men det blev inte så. På kvällen va vi iallafall med några från emelies skola och chillade. Jaja lalal orkar inte blogga mer men det va kuuuul igår. Hihihi. Vi hörs!
Bilder får ni när jag har laddar in dom i datan som jag verkligen inte orkar göra nu och när emelie har skickat.

Tisdag

Hade inte tid att blogga igår så här kommer allt från igår. Ringde cch väckte amanda klockan halv tio. Vi fixade oss och sen möttes vi. Vi satt ute i solen och chillade lite sen gick vi till abbes och åt lite. Efter vi ätit gick vi till joel, kollade lite tv och mötte sen dom andra killarna. Vi åkte till långholmen och killarna badade. Efter vi varit där åkte jag och amanda hem till mig va där ett tga sen drog vi ut träffade jacob. Vi åkte och badade i söderbysjön och efter ett tag kom även melker och philip. Sov hos amanda och snart ska vi börja fixa oss. Efter det ska vi till mig hämta ett par leggings och åka till stan och byta dom. Vi hör senare bitches!
  

Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sen. Ska snart börja fixa mig och äta frukost.
 Ska träffa amanda idag och senare emelie och julia.
Har inget mer att säga nu så vi hörs senare!


Älskar mina vänner, min bror & min mamma! Kärlek till er ♥


-

Fredag- jag fixade mig och jag mamma och anton gick sen till felix på student grej. Vi va där åt lite sen gick jag och mötte annie. Efter ett tag mötte ivi julia. Vi satt ute och chillade lite sen gick annie och då kom emelie. Vi satt vid video och chillade sen gick vi till felix ett tag. Efter det åkte vi till hammarbyhöjden träffade my och pratade lite med henne. När vi sen kom till kärrtorp så kom en polis direkt fram till oss och ville prata typ. Nå jävla brand grej typ men aja dom sket i oss sen så vi taggade hem. Kom hem till julia vid typ halv ett då chillade vi bara. Jag och emelie sov där. Myyys!
Lördag- Vi vaknade vid elva/ halv tolv tror jag. Vi åt frukost och segade oss lite sen gick vi ut. Satte oss vid video och softade. Gick hem vid fyra duschade och fixade mig. Sen mötte jag alex, emma och natou så tog vi sällskap till mitt och alex land. Gjorde inget speciellt, umgicks lite med min familj.
Söndag- Idag har jag bara segat. Har fixat med båten lite och solat. Vid sex åkte jag och mamma hem.
Jaja vi hörs pusssss

Idag

Idag ringde klockan på nio. Jag gick hem åt frukost och fixde mig lite sen åkte jag till gullmars och träffade farmor. Vi åkte till walldemars udde på modeutställning typ. Efter det åt vi en jätte mysig lunch sen åkte vi hem. Har precis solat på altanen så nu kallar duschen på mig! PUSS

s o m m a r l o v !

Fan va nice! Sommarlov nu :D  Igår efter vi fått sommarlov gick jag hem med mamma, mormor o min bror. Vi fikade och så. Vid åtta gick jag ut, mötte annie och amanda. Vi åkte till söderbysjön och grillade med filip, oskar och linus. Lite senare kom joel, svante, phille, jacob och max och då taggade linus, oskar och filip. Vid halv tolv taggade vi alla hemåt. Jag, anie och amanda sov hos joel. Myyys!
Här kommer bilder från igår







Skolavslutning strax!

Tjatja, sitter hos annie. Har precis fixat mig klart. Vi ska snart gå så i hörs senare ikväll, pusseen!


Skolavslutning imorgon, underbart!

Kom hem för ett litet tag sen. Åkte till blodomloppet med stina där min bror, mamma och några från hennes jobb va. Dom sprang sen åt vi och myste på en äng men musik och sånt. Dlutade tolv idag va med annie då först lite ute sen gick vi till henne. Vi gjorde inget speciellt men aa vid 2 iallafall nötte jag stina i gullmars, vi taggade till donken åt lite där. mmm fett nice! sen gjorde vi inget speciellt hon åkte til sig och hämtade varmare käder och jga till mig sne möttes vi igen och åkte till djurgården juu. Juste slutar ju skolan imorgon. Så jävla nice! Ååååh sommarlov då ju. Shit galet :D Haha jaja pusspuss

Godmorgon!

Nu är jag färdig fixad och allt så ska snart gå till skolan.
Vi hörs senare, pusshej!


Läsarfråga

Vad tycker ni vi ska göra för att bättra bloggen?


Lite bilder från onsdags




7 juni

Shasha bloggen! Idag slutade jag fyra och började åtta. De va sjukt segt. Efter skolan åkte jag och annie till stan kollade lite och hon köpte present till sin mamma. Vid fem mötte jag mamma så gick vi och kollade lite. Hittade ingenting förut två par leggings. Bra för alla mina är sönder -.- Härligt väder idag men skit varmt. Ville ju typ gå naken för de va så varmt. Knaaas. Jaja vi hörs senare, puss!

Han är en äcklig idiot

Skit i honom. Du är verkligen värd så sjukt mycket bättre. Han är så jävla osäker på sig själv och måste därför trycka ner andra för att inte visa sitt inre. Han går på dig för att han vet att det är dig det kommer göra mest ont på men han vet ändå att du alltid förlåter honom. Han blir sur för det är kul och allt han säger. Han älskar när du blir lite sådär smått sur. Men ärligt, vafan är det för kille? Han är inte värd dina tårar, han är inte ens värd att du skänker en litet tanke till honom. Han är smuts. Du kan hitta någon så mycket bättre. Jag vet att det är svårt att släppa honom men du kan ju fan inte gå runt och bli ner tryckt av en liten fitta. Jag klarar inte att se dig ledsen mer. Jag vet att det gör ont men jag finns här och stöttar dig genom allt. Vi klarar allt tillsammans. Kasta han nu!

Länkbyte

Länkbyte med en söt tjej. Klicka här för att komma till hennes blogg!


Dålig uppdatering

Tjatja! Förlåt igen för dålig uppdatering. Jag har varit på landet och sen igår hade jag inte tid. MEn man kan ju undra vart mollie håller hus?
På torsdagen åkte jag till landet. Har bara varit där med stina och chillat. På fredagen åkte vi och träffade alex och laura. Va på alex land och så. Vid halv tolv tog vi bussen tillbaka, mötte våra brorsor och taggade till susegårda. Där va det massa så vi va där ett tag sne blev det typ bråk så vi taggade hem. Kom hem hem vid ett nått sånt. Satt bara och snackade med min bror om lite allt möjligt, skönt faktiskt! I lördags åkte jag och stina lite båt, solade och mer komme rjga inte ihåg. Inget speciellt hände iallafall. På söndagen åkte jag hem, fixade mig lite och sen åkte till olivia. Vi va ute och chilade lite sen inne och kollade film. Sov där och nu har jag precis kommit hem.
Bild från igår

Fake konton

Blir så jävla lack på alla fakekonton på facebook. Någon idiot har gjort en facebook med min bild och mitt namn och låsas helt att vara jag. Den skrev ''Hej jag har glömt mitt lösenord så det här är min nya facebook'' eller nått sånt, plus att den suttit och skrivit tlil massa av mina kompisar och sjunkit riktigt lågt. Det där är bara så sjukt patetiskt, snälla sluta bara! Som tur är så är det kontot borta nu men alla mina kompisar trodde ju det va min nya facebook. -.- Väx upp till er som håller på med sånt!
En bild som man nästan inte ser någonting, menmen


Nästa..

.. one tree hill!


Bildbomb från förra helgen hos annie










underbar kväll

Tjaaaa alla! Kom hem för ett tag sen, vid sju kom elin, annie, filippa och amanda hit. Vi åt middag och hade det mysigt. Vid nio taggade elin och filippa. Vi dunkade musik och chillade galet. Lite senare kom max, jacob, phille och melker. Vi fortsatte med musiken och chillandet. Vid halv tolv tror jag så taggade amanda och melker. Och vid kvart över tolv taggade vi andra ut. Jag och annie blev skjussade på deras cyklar. Det är nice fan. Vi skjussade hem annie då taggade max på en gång och jag, jacob och phille åkte till dalens sjukhus o träffade jennifer och frida. Längesen, dom brudarna är saknade! Juste, direkt efter skolan åkte jag och mötte mamma och klippte mig och färgade håret. Blev ganska nöjd faktiskt. Tack för en underbar kväll med underbara personer! Ni gjorde min dag grym. Fet kysssss

Grattis i efterskott till mig själv då! :D
Bildbomb får ni imorgon!

Dagens Låt


Jacco ft.Aki - När Mörkret Faller

Bilder från igår

Sorry folks, hann aldrig blogga igår. Men nu har jag gott om tid.

Idag var den sista riktiga skoldagen, vi börjar igen på tisdag fast då har vi bara aktivitetsdagar. Vi ska till långholmen tror jag, sen typ till något annat ställe. Juste, allting gick bra igår (lite små problem bara men inget att bry sig om). Men nu får ni ha en fortsatt bra dag, ska käka. Ciao















RSS 2.0